Издателска къща ХЕРМЕС“ представя МАЛКА КНИГА НА ХЕРМЕТИЧНИТЕ ПРИНЦИПИ  от Амбър Д. Браун обем:

...
Издателска къща ХЕРМЕС“ представя
МАЛКА КНИГА НА ХЕРМЕТИЧНИТЕ ПРИНЦИПИ 
от
Амбър Д. Браун
обем:
Коментари Харесай

Малка книга на херметичните принципи

Издателска къща „ ХЕРМЕС “

п редставя

МАЛКА КНИГА НА ХЕРМЕТИЧНИТЕ ПРИНЦИПИ  

от

Амбър Д. Браун

размер: 256 стр.

цена 14,95 лева

ISBN 978-954-26-2277-2

превод: Евелина Андонова

Универсални истини за същността на индивида и вселената  

Очаквайте на 10 октомври!  

За книгата  

В това управление за херметичните правила ще откриете антична мъдрост на Хермес Трисмегист, високо почитания и до наши дни теолог, мъдрец и академик. Тук ще намерите седемте фундаментални истини, приписвани на митичния мъдрец, които дават по-задълбочено схващане за действителността, механизмите на вселената и взаимосвързаността на всичко. Тези правила, които елементарно ще разпознаете в разнообразни международни религии и в редица универсални закони, водят до по-дълбоко схващане на същността на физическото, менталното и духовното измерение и тяхното единение.

Малка книга на херметичните принципи представя в синтезирана и лесноусвоима форма тази безконечна мъдрост и дава практични препоръки по какъв начин да прилагаме античното познание в ежедневния живот. Така ще можете да балансирате силата си, да поемете по пътя на просветлението и да постигнете по-високо равнище на осъзнатост.  

За създателя  

Амбър Д. Браун цялостен живот се занимава с писане и връзка. Още като дете открива пристрастеността си към писменото слово и задачата си да споделя информация. След като придобива бакалавърска степен по всеобщи връзки от Югозападния тексаски държавен университет, Амбър стартира да прави изследвания и новинарски репортажи в радиото. По-късно става публицист и редактор на свободна процедура в локални списания, а желанието й да споделя журналистическия си опит води до седемгодишно предопределение като прогимназиален преподавател по британски език, изкуство и медии. Амбър живее в мегаполиса Далас-Форт Уърт със брачна половинка си и двете си деца. Повече за изявленията и книгите й ще откриете на www.amberdbrowne.com.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР